fbpx

CSAVARKOMPRESSZOROK

ERŐ A LEVEGŐBEN

Miért válasszon csavarkompresszort?

A GARDNER DENVER és az FNA Olaszországban készülő CHAMPION illetve SHAMAL termékcsaládja, és az ATLAS COPCO Európában gyártott EKOMAK márkanéven forgalmazott csavarkompresszorai valamennyi teljesítmény kategóriában megtartják kedvező ár/érték arányukat. Fajlagos energiafelhasználást tekintve az egyik leggazdaságosabb megoldást kínálják a korszerű ipari csavarkompresszorok piacán. Egyes nagy teljesítményű berendezések direkt hajtással, beépített hővisszanyerő rendszerrel, valamint igény esetén akár fordulatszám szabályzású kivitelben is rendelhetők. A Japánban készülő Sullair kompresszorok kiemelkednek a jó hatásfokukkal, illetve a gyártmányaik között megtalálhatóak az olajmentes kompresszorok is. Végezetül, a kínai SCR csavarkompresszor környezetkímélő kialakítást és alacsony üzemeltetési költséget kínál piacra.

sullairlsseraia
Ganzair_Storm 11-500-ES_2.002
ekomak0810

Kis és nagyüzemek számára, a folyamatos sűrített levegő ellátására készült ipari csavarkompresszoraink a termelő berendezések részére alacsony költséggel biztosítják az állandó hálózati nyomást. Sűrített levegő állomásaink a lehető legkevesebb villamos energiával biztosítják termelő berendezések, és gyártási folyamatok számára szükséges préslevegőt az ügyfeleink számára. Személyre szabott energiahatékony sűrítettlevegős rendszereinkkel optimális esetben jelentős megtakarítási lehetőségek érhetők el.

Akár használt gép beszámítással is.

Kérdezzen munkatársunktól

  Ha bármilyen egyéb kérdése van, munkatársaink állnak szíves rendelkezésére! Bizalmát köszönjük!  Kiskunhalas kompresszor gyár

  H-6400 Kiskunhalas, Szénás út 15/L.

  Cím:
  H-6401 Kiskunhalas Pf.: 158.

  Telefonszám:

  (+36) 77 423 448

  Budapest reprezentatív iroda

  H-1037 Budapest, Montevideo utca 3/B
  Telefon: + 36 1 398-7655

  Kövessen minket

  AJÁNLATKÉRÉS

   TOVÁBBI INFORMÁCIÓT KÉREK!

   a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező