Ganzair Kompresszortechnika Kft. 6400 Kiskunhalas Szénás u.15.  e-mail.: uh.ri1565851933aznag1565851933@riaz1565851933nag1565851933
Kiskunhalas: + 36 77/ 423-448 Budapest: + 36 1/ 398-7655

CNG KOMPRESSZOR DIVÍZIÓ

GANZAIR A TELJES MEGOLDÁS

CNG kompresszor divízió

A cégünk által gyártott és forgalmazott CNG kompresszorokkal kisüzemi egyedi, nagyobb üzemi kishaszonjármű és nagy autóbusz/teherautó flotta valamint nyilvános sűrített földgáz töltőállomások is létesíthetők.

A CNG kompresszorok speciális gázkompresszorok, amelyek földgáz üzemű járművek töltésére szolgálnak. A CNG készülhet vezetékes földgázból vagy biogázból. Rendkívül környezetbarát – gyakorlatilag nulla szálló por és minimális NOx kibocsátás- olcsó, stabil árú üzemanyag.

Cégünk tevékenységeként a töltőállomás tervezés, engedélyeztetés, gépszállítás és szerviztámogatás is megjelenik, így egy kézből kaphatja meg a vevő a kívánt terméket/szolgáltatást. Európai minőség az egyetlen hazai kompresszorgyártótól.

Cégünk forgalmaz egyszerűbb, kis flottáknak szánt CNG kompresszorokat, amelyek egyszerűbb, üzemi töltőállomásként üzemeltethetők.

Nagyobb, üzemi és nyilvános töltőállomás esetén nagy teljesítményű kompresszorra van szükség majdnem minden esetben egyedi igényekkel. Általában nagyobb tárolókapacitással rendelkező palackköteg és kimérőszerkezet is kiegészíti a kompresszort, így a teljes technológiát képesek vagyunk szállítani.

Magyarország 10 közüzemi töltőállomásából 4 db-ot teljes egészében mi szállítottunk, míg további 2-3-nál rendszeresen közreműködünk, valamint jelenleg is dolgozunk további közüzemi és üzemi állomásokon. Szakembereink a gyors reagálású szerviztevékenység következtében többé-kevésbé folyamatos, hibamentes üzemvitelt biztosít.

Szaktanácsadással segítjük meglévő és leendő partnereinknek a megfelelő töltőállomás kialakítását, hiszen az optimális kihasználtság segítségével lehetnek partnereink is sikeresek.

Tekintse meg termékeinket!

AJÁNLATKÉRÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT KÉREK!

a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező