PARTNEREINK

A Sullair világszerte elismert újítóként és vezetőként szerepel a rotációs csavarkompresszorok és a vákuumtechnológia területén. A céget 1965-ben alapították Indiana államban, mely azóta már széles nemzetközi hálózattal rendelkezik, 2017-től pedig a Hitachi Group Company csoport tagjai közé tartozik. Több mint 50 éve a sűrített levegős megoldások élvonalában van, mindig ügyelve arra, hogy a legmagasabb minőségi szabványokat biztosítsák a gyártás során. A Sullair elsők között alkalmazta a forgócsavaros technológiát légkompresszoraiknál. Piacvezető szerepének alapja a kiválóság és az innováció melletti elkötelezettsége, ezzel növelve kompresszorai teljesítményét, ami egyben nagyobb energiahatékonyságot is jelent. A márkának a legfontosabb, hogy megbízhatóságot, tartósságot és teljesítményt nyújtsanak. A Sullair termékei elsősorban olyan területeken igazán előnyös, ahol technikailag olajmentes levegőre van szükség (pl.: gyógyszeripar, élelmiszeripar, autóipar). Cégünk 2021 óta működik együtt a Sullair-rel.

Az SMC világelső az ipari automatizálás terén több, mint 30%-os piaci részesedésével. A cég elsősorban pneumatikus elemeket és elektromos hajtásokat, valamint a gyártás speciális területei által igényelt megoldásokat fejleszt és gyárt a japán, magas minőségi elvárásoknak megfelelően. Az 1959-ben nyolc, többnyire részmunkaidős munkatárssal alapított vállalat ma már 83 országban van jelen gyártóbázissal, fejlesztési központtal vagy értékesítési irodával. A nemzetközi gyártó cég vezetését 2021 áprilisától Yoshiki Takada vette át a globális márka alapítójától, az édesapjától.
Az SMC neve (Sintered Metal Corporation) utal a nagyvállalat sikerét megalapozó termékcsoportra, a szinterelt rozsdamentes szűrőkre (sintered metal filters and filtration elements). A termékválaszték a ’60-as években bővült ki a pneumatikus komponensekkel.
Az SMC széles termékválasztékában a gyártóberendezések sűrített levegővel való ellátásához szinte minden berendezés és eszköz megtalálható a kompresszor kivételével. A Ganzair ipari ügyfeleinek nyújtott sűrített levegős rendszermegoldásában az SMC magas műszaki színvonalú és kiváló minőségű hűtveszárítói mellett folyadékhűtői is megtalálhatóak. A nemzetközi vállalat a kompresszortechnológia hazai központját, a Ganzairt választotta szervizpartneréül.

Az OmegaAir a kutatás-fejlesztési befektetések eredményeként a világ egyik vezető sűrített levegőszűrő gyártója. A cég egy magántulajdonban lévő, technológia-vezérelt vállalat, amelyet 1988-ban alapítottak Szlovénia fővárosában. Szinte az egész világon jelen vannak, mint a levegő- és gázkezelés szakértői. Termékeiket – többek között a nitrogén és oxigén generátorokat – általános ipari, elektronikai, élelmiszer- és italipari, vegyipari, petrolkémiai, műanyag-, gyógyszer-, orvosi- és autóipari alkalmazások széles körébe telepítik. Céljaik közé tartozik az ügyfelek és a világpiac igényeihez való folyamatos alkalmazkodás. A Ganzair 2017 óta működik együtt az OmegaAir-rel.

GANZAIR BEMUTATKOZUNK

Kattintson az ikonra a lejátszáshoz

Kérdezzen munkatársunktól

  Ha bármilyen egyéb kérdése van, munkatársaink állnak szíves rendelkezésére! Bizalmát köszönjük!  Kiskunhalas kompresszor gyár

  H-6400 Kiskunhalas, Szénás utca 15/L.

  Cím:
  H-6401 Kiskunhalas Pf.: 158.

  Telefonszám:

  (+36) 77 423 448

  Budapest reprezentatív iroda

  H-1037 Budapest, Montevideo utca 3/B
  Telefon: + 36 1 398-7655

  Kövessen minket