fbpx

RÓLUNK

GANZAIR A TELJES MEGOLDÁS

Ganzair Kompresszortechnika Kft.

A Ganzair Kompresszortechnika Kft. a nagy múltú Ganz gyárak tradícióinak egyik folytatójaként alapított magántulajdonú társaság Kiskunhalason. Az utóbbi évek kitartó munkájának eredményeként megerősítettük vezető szerepünket a magyar légtechnikai piacon. Jól felkészült szakembereink és az új fejlesztéseink lehetővé teszik, hogy szinte minden sűrített levegővel kapcsolatos problémára megoldást kínálhassunk. Évente több száz beruházási projektben veszünk rész, az eddig értékesített berendezéseink száma meghaladja a több ezer darabot. Folyamatosan bővítjük tevékenységünket, melynek eredményeként ma már a gázkompresszorok, Diesel és gázmotoros áramfejlesztő aggregátorok értékesítésében is jelentős sikereket értünk el. Rendelkezünk azzal a szervizháttérrel és javítóbázissal, mellyel biztosítani tudjuk berendezéseink hosszú élettartamát, karbantartását, szakszerű felújítását. Korszerű működésünket az ISO 9001:2015 és az ISO 14001:2015 minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer, valamint az ISO 45001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer szabályozza.

Ipari kompresszorok

Termékeink között kiemelt helyen szerepelnek az ipar infrastruktúrájához tartozó kompresszorok és sűrítettlevegő kezelő berendezések. Ügyfeleink részére a legmagasabb követelményeknek is megfelelő berendezéseket, vagy akár komplett rendszereket is szállítunk. Termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy abban több neves hazai, európai, amerikai gyártó termékei és a világ további tájáról származó berendezések is helyet kapjanak. Beszállítóink termékeit, szolgáltatásait folyamatosan értékeljük, és tárgyalunk más márkák gyártóival is. Együttműködünk a csavarkompresszor elemeket gyártó amerikai-finn Gardner Denver-rel, az olasz FNA-val, az EKOMAK-kal, az olajmentes kompresszorokat is gyártó japán Sullair-rel, továbbá a rotációs kompresszorokat gyártó olasz MATTEI-vel, az adszorpciós szárítókat gyártó német FST-vel, a szlovén OMEGA AIR-rel, a levegőszárítókat és -szűrőket gyártó olasz MTA csoporttal, és a japán SMC-vel. Nagy teljesítményű olajmentes turbókompresszorainkat a dél-koreai Hanwha cég építi. A megfelelő berendezés kiválasztása, kompresszortelepeink kulcsrakész kivitelezése, minden esetben az ügyfeleink műszaki igényei alapján kiválasztott partnerünkkel történik.

Gázkompresszorok

Az utóbbi években kiemelkedő sikereket érünk el a GENERAL ELECTRIC által gyártott gázkompresszorok értékesítésében. Mobil, járműszerelvényekre épített egységeink mellett, a már telepített gázkompresszorok karbantartásában, üzemeltetésében is számos referenciával rendelkezünk. Gépeinket Európában olyan neves olajipari cégek használják, mint a MOL – Magyarország, SPP-Szlovákia, RWE- Csehország, NIS Naftagas –Szerbia, de termékeink már arab olajtársaságokhoz is eljutottak.

CNG kompresszor

A cégünk által gyártott és forgalmazott CNG kompresszorokkal kisüzemi egyedi, nagyobb üzemi kishaszonjármű és nagy autóbusz/teherautó flotta valamint nyilvános sűrített földgáz töltőállomások is létesíthetők. A CNG kompresszorok speciális gázkompresszorok, amelyek földgáz üzemű járművek töltésére szolgálnak. A CNG készülhet vezetékes földgázból vagy biogázból. Rendkívül környezetbarát – gyakorlatilag nulla szálló por és minimális NOx kibocsátás- olcsó, stabil árú üzemanyag. Cégünk tevékenységeként a töltőállomás tervezés, engedélyeztetés, gépszállítás és szerviztámogatás is megjelenik, így egy kézből kaphatja meg a vevő a kívánt terméket/szolgáltatást. Európai minőség az egyetlen hazai kompresszorgyártótól. Cégünk forgalmaz egyszerűbb, kis flottáknak szánt CNG kompresszorokat, amelyek egyszerűbb, üzemi töltőállomásként üzemeltethetők. Nagyobb, üzemi és nyilvános töltőállomás esetén nagy teljesítményű kompresszorra van szükség majdnem minden esetben egyedi igényekkel. Általában nagyobb tárolókapacitással rendelkező palackköteg és kimérőszerkezet is kiegészíti a kompresszort, így a teljes technológiát képesek vagyunk szállítani. Magyarország 10 közüzemi töltőállomásából 4 db-ot teljes egészében mi szállítottunk, míg további 2-3-nál rendszeresen közreműködünk, valamint jelenleg is dolgozunk további közüzemi és üzemi állomásokon. Szakembereink a gyors reagálású szerviztevékenység következtében többé-kevésbé folyamatos, hibamentes üzemvitelt biztosít. Szaktanácsadással segítjük meglévő és leendő partnereinknek a megfelelő töltőállomás kialakítását, hiszen az optimális kihasználtság segítségével lehetnek partnereink is sikeresek.

Járműkompresszorok

A Ganzair Kft. közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a járműves, forgólapátos kompresszorok fejlesztése és gyártása területén. Járműkompresszoraink nagy számban üzemelnek kötöttpályás közlekedési eszközökön, trolibuszokon, mozdonyokon, bányamozdonyokon, motorvonatokon, metrószerelvényeken, Magyarországon és Európa számos országában. Az alacsony zaj és rezgésszint, valamint a magas élettartam miatt sok neves gyártó és járműfelújító cég választja egyedi fejlesztésű termékeinket. A Ganzair gyártmányú rotációs kompresszorok biztosítják a légrendszer sűrített levegővel történő ellátását számos a magyar utazó közönség által is jól ismert járművön. Amikor egy csendes és modern Stadler motorvonaton, vagy egy jól bevált Ikarus, Ganz-Solaris (BKV), vagy Mercedes, ARC-Skoda gyártmányú trolibuszon utazunk (Szeged), a biztonságunkról és a kényelmünkről ezek a csendes és megbízható berendezések gondoskodnak. Termékeink, mindig a megrendelői igények, az adott jármű adta lehetőségek, környezeti viszonyok maximális figyelembevétele mellett kerülnek kifejlesztésre és gyártásra. Cégünk az egyeditől, az évi akár több száz darabos szériagyártásig is képes teljesíteni a megrendeléseket. A Ganzair Kft. nemcsak egy terméket ajánl, de szakértői műszaki támogatást is. Magasan képzett mérnökök segítik az ügyfeleket, hogy megtalálják az optimális megoldást a kulcsrakész fedélzeti kompresszor-rendszerek tekintetében. Fő termékeink: fékkompresszorok, ajtónyitó kompresszorok, pantográfemelő kompresszorok.

Áramfejlesztő aggregátorok 

Önt is zavarja az egyre szélsőségesebbé váló időjárás okozta gyakori áramszünet?
Van rá megoldás: vásároljon megbízható, Diesel motoros áramfejlesztőt a Ganzair Kft.-től!

Rendkívül széles motorválasztékkal, szinte minden teljesítmény igényre, személyre szabott aggregátorokat kínálunk.
Ne várjon hónapokat, mert mi rövid szállítási határidővel állunk Megrendelőink rendelkezésére.
Beszállítóink raktárából 1-2 hét alatt, gyártással 3-5 hét alatt tudjuk kielégíteni a felmerülő igényeket.

Hegesztett szerkezetek

Divíziónk acélszerkezetek hegesztéses eljárással történő gyártását végzi. Acél tartószerkezetek, önálló szerkezetek, csővezetékek, nyomástartó rendszerek kivitelezését, javítását, átalakítását végezzük az erre vonatkozó üzemtanúsítás és egyéni kompetenciák alapján. A tervezéstől a kivitelezésig komplett megoldásokat kínálunk. A sima szénacél anyagoktól a meleg szilárd, valamint rozsdamentes anyagminőségekig, a teljes spektrumra vonatkozólag. Beszállítunk a hazai olaj-, gáz-, és vegyipar területeire, valamint az energiaszektor számos területén rendelkezünk referenciákkal. Minősítéseinket a TÜV SÜD, és a TÜV Rheinland szervezetek adták ki, és nyújtanak jogi és szakmai segítséget vitás kérdések esetén. Ezen dokumentumaink digitális változatait a tanúsítványaink között megtalálhatják.

Szerviz, gépfelújítás, alkatrészellátás

Ügyfeleink berendezéseinek élettartamát szakszerű karbantartással, eredeti gyári anyagok felhasználásával növeljük. A rendszeres karbantartás mellett is szükségessé váló gépfelújításokat telephelyünkön kialakított javítóbázison, saját szakembereinkkel végezzük. Alkatrész igényeket akár a honlapunkon keresztül továbbított igénybejelentés alapján is ki tudjuk szolgálni.

GANZAIR BEMUTATKOZUNK

Kattintson az ikonra a lejátszáshoz

Kérdezzen munkatársunktól

  Ha bármilyen egyéb kérdése van, munkatársaink állnak szíves rendelkezésére! Bizalmát köszönjük!  Kiskunhalas kompresszor gyár

  H-6400 Kiskunhalas, Szénás utca 15/L.

  Cím:
  H-6401 Kiskunhalas Pf.: 158.

  Telefonszám:

  (+36) 77 423 448

  Budapest reprezentatív iroda

  H-1037 Budapest, Montevideo utca 3/B
  Telefon: + 36 1 398-7655

  Kövessen minket