fbpx

IPARI KOMPRESSZOR DIVÍZIÓ

GANZAIR A TELJES MEGOLDÁS

Főbb partnereink az amerikai-finn Gardner Denver csavarkompresszor elemeket, az EKOMAK, az FNA, valamint a Sullair csavarkompresszorokat, olasz MATTEI rotációs kompresszorokat, a német FST, a szlovén OMEGA AIR, illetve az olasz MTA csoport és a japán SMC levegőszárítókat és -szűrőket szállít projektjeinkhez. Nagy teljesítményű olajmentes turbókompresszorainkat a dél-koreai Hanwha cég építi. A megfelelő berendezés kiválasztása, kompresszortelepeink kulcsrakész kivitelezése, minden esetben az ügyfeleink műszaki igényei alapján kiválasztott partnerünkkel történik.

Termékeink

GANZAIR  –  A TELJES MEGOLDÁS!

Ügyfeleink részére az egész ország területén elérhető márka független szerviz szolgáltatásunk biztosítja az értékesített ipari gépek gyors szakszerű beüzemelést, rendszeres szervizét, javítását.

Folyamatosan fejlesztjük beszállítói kapcsolatainkat, hogy ügyfeleink számára, az ipari gázok sűrítésével kapcsolatos költségeik alacsony szinten tartásával, illetve az energia-megtakarítás és hatékony működés terén elvárt innovatív technológiákkal a lehető legtöbb működési előnyt tudjuk biztosítani.

Kérdezzen munkatársunktól

  Ha bármilyen egyéb kérdése van, munkatársaink állnak szíves rendelkezésére! Bizalmát köszönjük!  Kiskunhalas kompresszor gyár

  H-6400 Kiskunhalas, Szénás utca 15/L.

  Cím:
  H-6401 Kiskunhalas Pf.: 158.

  Telefonszám:

  (+36) 77 423 448

  Budapest reprezentatív iroda

  H-1037 Budapest, Montevideo utca 3/B
  Telefon: + 36 1 398-7655

  Kövessen minket