fbpx

IPARI KOMPRESSZOR DIVÍZIÓ

GANZAIR A TELJES MEGOLDÁS

Termékeink között kiemelt helyen szerepelnek az ipar infrastruktúrájához tartozó kompresszorok és sűrítettlevegő kezelő berendezések. Ügyfeleink részére a legmagasabb követelményeknek is megfelelő berendezéseket, vagy akár komplett rendszereket is szállítunk. Termékválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy abban több neves európai, amerikai és hazai gyártó termékei is helyet kaphassanak. Partnereink tevékenységét folyamatosan értékeljük, ezért folyamatosan tárgyalunk új beszállítókkal. Főbb partnereink az amerikai-finn Gardner Denver csavarkompresszor elemeket, az EKOMAK csavarkompresszorokat, olasz MATTEI rotációs kompresszorokat, a német FST, valamint az olasz MTA csoport levegőszárítókat és szűrőket szállít projektjeinkhez. Nagy teljesítményű olajmentes turbókompresszorainkat az amerikai Ingersoll-Rand cég építi. A megfelelő berendezés kiválasztása, kompresszortelepeink kulcsrakész kivitelezése, minden esetben az ügyfeleink műszaki igényei alapján kiválasztott partnerünkkel történik.

Termékeink

GANZAIR  –  A TELJES MEGOLDÁS!

Ügyfeleink részére az egész ország területén elérhető márka független szerviz szolgáltatásunk biztosítja az értékesített ipari gépek gyors szakszerű beüzemelést, rendszeres szervizét, javítását.

Folyamatosan fejlesztjük beszállítói kapcsolatainkat, hogy ügyfeleink számára, az ipari gázok sűrítésével kapcsolatos költségeik alacsony szinten tartásával, illetve az energia-megtakarítás és hatékony működés terén elvárt innovatív technológiákkal a lehető legtöbb működési előnyt tudjuk biztosítani.

Kérdezzen munkatársunktól

  Ha bármilyen egyéb kérdése van, munkatársaink állnak szíves rendelkezésére! Bizalmát köszönjük!  Kiskunhalas kompresszor gyár

  H-6400 Kiskunhalas, Szénás út 15.

  Cím:
  H-6401 Kiskunhalas Pf.: 158.

  Telefonszám:

  (+36) 77 423 448

  Budapest reprezentatív iroda

  H-1037 Budapest, Montevideo utca 3/B
  Telefon: + 36 1 398-7655

  Kövessen minket