fbpx

HŰTVESZÁRÍTÓK

GANZAIR A TELJES MEGOLDÁS

Hűtveszárítók

MTA DEiT HŰTVESZÁRÍTÓK

DEiT hűtveszárítók felhasználóbarát digitális vezérlőegysége automatikusan alkalmazkodik az akár dinamikusan változó üzemi körülményekhez is. A felhasznált korszerű anyagok alkalmazásával a hűtveszárító könnyű, speciális kialakításának köszönhetően kompakt méretű. Kis helyigénye miatt az értékes ipari területből emiatt kevés helyet foglal el. A gyártás során alkalmazott újrahasznosítható anyagok felhasználásával, illetve környezetbarát hűtőközeg alkalmazásával jelentősen csökkenthető a környezetre gyakorolt hatás. Korszerű kialakításának köszönhetően az elérhető alacsony nyomásesés egyben energia megtakarítással is párosul.

SMC HŰTVESZÁRÍTÓK

A nagyméretű hűtveszárítók egyik nagy előnye a hosszabb élettartamú levegősrendszer, illetve a magas hőmérsékleti körülmények közötti nagyobb megbízhatóság. Ez a típusú hűtveszárító energiatakarékos, helytakarékos, egyszerűen karbantartható, továbbá kevesebb hőt bocsát ki leeresztésnél, és nagyfokú rozsdaállóság is jellemzi.

Kérdezzen munkatársunktól

  Ha bármilyen egyéb kérdése van, munkatársaink állnak szíves rendelkezésére! Bizalmát köszönjük!  Kiskunhalas kompresszor gyár

  H-6400 Kiskunhalas, Szénás út 15/L.

  Cím:
  H-6401 Kiskunhalas Pf.: 158.

  Telefonszám:

  (+36) 77 423 448

  Budapest reprezentatív iroda

  H-1037 Budapest, Montevideo utca 3/B
  Telefon: + 36 1 398-7655

  Kövessen minket

  AJÁNLATKÉRÉS

   TOVÁBBI INFORMÁCIÓT KÉREK!

   a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező