fbpx

TURBÓKOMPRESSZOROK

ERŐ A LEVEGŐBEN
akcio_top2

A GANZAIR Kft. az első cégek között volt Magyarországon, amelyek bevezették a korszerű csavarkompresszorokat. Ma már több mint 2000 ilyen gépünk üzemel itthon és a környező országokban. A csavarkompresszorok kiérdemelték a jó hírüket, megjelenésükkor forradalmasították a kompresszortechnikát, és mára szinte kizárólagos megoldássá váltak. A GANZAIR azonban gyártóktól független megoldásszállítóként, a műszaki fejlődést szorosan követve az utóbbi években más, jobb jellemzőkkel bíró géptípusokat is felvett a kínálatába. Ezek közé tartoznak a rotációs kompresszorok, amelyek a csavarkompresszorokénál sokkal egyszerűbb szerkezetűek, kompaktabbak, élettartamuk hosszabb, karbantartási költségük kisebb, csendesebbek.

A nagyobb levegőigény teljesítésére a társaság most a legkorszerűbb tervezési elvek szerint épített teljesen olajmentes, egy- vagy többfokozatú Hanwha turbókompresszorokat is felvett a kínálatába. A fejlett országokban a nagyfelhasználók – az üveg és az autógyárak – már meggyőződtek a turbótechnika előnyeiről, és lecserélik a csavarkompresszoraikat, mert a turbókompresszorok az energiafelhasználás, a karbantartási igény, az üzembiztosság és az élettartam tekintetében messze jobbak.

Termékoldalunkat hamarosan tovább frissítjük. Konkrét igényét az alábbi üzenetküldő felületen akár emailben is jelezheti munkatársainknak!

Kérdezzen munkatársunktól

  Ha bármilyen egyéb kérdése van, munkatársaink állnak szíves rendelkezésére! Bizalmát köszönjük!  Kiskunhalas kompresszor gyár

  H-6400 Kiskunhalas, Szénás út 15/L.

  Cím:
  H-6401 Kiskunhalas Pf.: 158.

  Telefonszám:

  (+36) 77 423 448

  Budapest reprezentatív iroda

  H-1037 Budapest, Montevideo utca 3/B
  Telefon: + 36 1 398-7655

  Kövessen minket

  AJÁNLATKÉRÉS

   TOVÁBBI INFORMÁCIÓT KÉREK!

   a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező