fbpx

GÁZKOMPRESSZOR DIVÍZIÓ

ERŐ A LEVEGŐBEN

Gázkompresszor divízió

Több évtizedes tapasztalat a gáz- és olajipari gázkompresszorok fejlesztésében és gyártásában. Cégünk speciális gáznyomás fokozó berendezések gyártója a Kelet-Közép Európai és Közel Keleti régióban valamint a FÁK országokban.

Folyamatosan keressük a lehetőségeket világszerte, hogy egyedi termékeink eljuthassanak az olaj- és gázipar számos területére. Gázkompresszoraink gyártásánál mindig is a legfőbb szempont az egyedi piaci igényekhez történő igazodás, projekt specifikus tervezés és gyártás, tehát megoldást kínálni elsősorban termék helyett, versenyképes áron. Meglehetősen széles teljesítmény tartományú (4kW – 5MW) berendezések gyártásához és telepítéséhez rendelkezünk a megfelelő gyártói kapacitással.

Az amerikai GE Oil&Gas (korábbi néven Cameron) cég által gyártott gázkompresszorok hivatalos képviselete mellett számos, más gáz- és olajipari felhasználáshoz illeszkedő dugattyú, csavar- illetve forgólapátos kivitelű megoldásokat kínálunk különféle gázok komprimálásához.

Főbb alkalmazásaink között említhetők a mobil és telepített kivitelű gáznyomásfokozó kompresszoraink, kútfej kompresszoraink, kútindító egységeink, tréleres vagy konténeres kivitelű evakuációs kompresszoraink, illetve töltőállomási CNG kompresszoraink. Cégünk kezdetben tréler felépítésű mobil távvezeték földgáz átfejtő kompresszor egységeket gyártott a szlovák és a cseh transzfer gáz cégek részére. Gázkompresszorok gyártásában, telepítésében és karbantartásában már számos olajipari referenciával rendelkezünk.

Az elmúlt néhány évben bővült a gázkompresszor értékesítéseink főként a keleti régióban úgy, mint Szerbia és Oroszország, ahova több földgáz nyomásfokozó kompresszoregység került leszállításra. Termékeinkhez szervesen hozzátartozik a műszaki szaktanács adás, szakszerviz, illetve az alkatrész ellátás és utógondozás is.

Termékeink

Távvezetéki földgáz átfejtő mobil kompresszorok

Gyűjtőállomási nyomásfokozó kompresszorok

Gáztárolói alkalmazások

Kútkörzeti kompresszorok

Fáklyagáz kompresszorok

Fűtőgáz nyomásfokozók

Kérdezzen szakértőnktől

  Ha bármilyen egyéb kérdése van, munkatársaink állnak szíves rendelkezésére! Bizalmát köszönjük!  Kiskunhalas kompresszor gyár

  H-6400 Kiskunhalas, Szénás utca 15/L.

  Cím:
  H-6401 Kiskunhalas Pf.: 158.

  Telefonszám:

  (+36) 77 423 448

  Budapest reprezentatív iroda

  H-1037 Budapest, Montevideo utca 3/B
  Telefon: + 36 1 398-7655

  Kövessen minket

  AJÁNLATKÉRÉS

   TOVÁBBI INFORMÁCIÓT KÉREK!

   a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező