fbpx

HASZNÁLTGÉP BESZÁMÍTÁS

GANZAIR A TELJES MEGOLDÁS

GINOP Plusz-3.2.-1-21

Kedvezményezett neve: GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt azonosító száma: GINOP Plusz-3.2.-1-21

„A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” című munkaerőpiacú program
A szerződött támogatás összege: 3 706 502 Ft

  1. A projekt címe: Haladok a korral – informatikai ismeretek: word és excel (24 óra), 1 csoporttal, 24 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: A tananyagegység célja, hogy a résztvevő megismerje a Word szövegszerkesztő funkcióit, beállítási lehetőségeit, használatát. Alapvető cél, hogy a résztvevő képes legyen önállóan szöveg szerkesztésére a Word programban.

További cél, hogy a résztvevő megismerje az Excel táblázatkezelő funkcióit, használatát és a függvények, képletek használati lehetőségeit. Alapvető cél, hogy a résztvevő képes legyen az Excel táblázatkezelő és a függvények és képletek gyakorlati alkalmazására.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.05.10

  1. A projekt címe: Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (16 óra), 1 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: Napjainkat a kommunikáció nélkül lehetetlen elképzelni. Akkor is kommunikálunk, amikor zenét hallgatunk a tömegközlekedési eszközön vagy épp egy előadást tartunk a munkahelyünkön. A kommunikáció sokrétűsége és folyamatos változása miatt szükséges, hogy időközönként felelevenítsük ismereteinket és egy csokorba gyűjtve kiegészítsük új tudásokkal. A képzés célja épp emiatt az, hogy a résztvevő, túlnyomórészt kommunikációs gyakorlatokon keresztül olyan szintre jusson el, hogy a mindennapi életben felmerülő kommunikációs helyzetekben magabiztos, felkészült és hiteles legyen. 

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.06.14.

  1. A projekt címe: Konfliktuskezelési gyakorlatok (16 óra), 1 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: A képzés célja, hogy a résztvevő megismerje a konfliktus és konfliktuskezelés alapvető témakörét (fogalma, megnyilvánulási formái, okai), elsajátítson különféle konfliktuskezelő technikákat, amelyek sikeres alkalmazása hozzásegítik az asszertív konfliktuskezeléshez.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.11.30. (tervezett)

  1. A projekt címe: Korszerű gyakorlat az alkalmazkodóképesség javítására: értékteremtés (24 óra), 1 csoporttal, 24 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: A program célja, hogy a hallgató megismerje és alkalmazni tudja azokat a hiánykompetenciákat, melynek segítségével képes lesz az alkalmazkodóképességének a javítására az értékteremtés területén. A képzés tematikája úgy áll össze, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen egy-egy cég vagy intézmény mindennapjaihoz, ahol szükségesek az itt elsajátítható kompetenciák, mint az egyéni alapkészségek, a szervezet- és az értékteremtés fejlesztése, valamint az ügyfélfolyamatok kezelése.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.11.30. (tervezett)

  1. A projekt címe: Időgazdálkodás, 1 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: A képzés célja, hogy fejlődjön a résztvevők időkezelése, megismerjenek és kipróbáljanak különböző időgazdálkodással kapcsolatos technikákat, megtanuljanak priorizálni és mindezen ismereteket képesek egyenek bevinni a mindennapi munkavégzésükbe. Távlati cél, hogy a jó időgazdálkodással csökkenjen a résztvevőket érő stressz, legyen könnyebben megteremthető és fenntartható a munka és a magánélet egyensúlya.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.07.05.

  1. A projekt címe: Lean menedzsment, folyamatoptimalizálás, 2 csoporttal, 24 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: A lean filozófia gyakorlati alkalmazása eredendően a termeléshez kötődik, azonban nagyon sok eleme egyszerűsített változatban alkalmazható hétköznapjaink során is. A képzési program célja, hogy a résztvevő megismerkedjen a lean filozófia alapvető módszereivel, amelyeket a képzés során hétköznapi alkalmazási alternatívákba transzferálnak. A képzés alapvető célja, hogy a résztvevő saját élményű tanulását biztosítsa azáltal, hogy nem kész alkalmazási alternatívákat kap, hanem önállóan és csoportban konstruál lean felhasználási lehetőségeket hétköznapi folyamataira. További cél, hogy a résztvevő konkrét módszereket tanuljon (értékáram, 5S, Kaizen, FOMO stb.)

                 A projekt fizikai befejezésének dátuma: 1. csop: 2022.04.08., 2. csop: 2022.11.30.

(tervezett)

  1. A projekt címe: Vezetők fejlesztése (24 óra), 1 csoporttal, 24 órában, alkalmanként 12 fő

  részvételével.

A projekt tartalmának bemutatása: Interperszonális kapcsolataink esetében többször előfordulhat, hogy vezetői szerepbe kerülünk. A képzés célja, hogy a résztvevő olyan tudásokkal, képességekkel vértezhesse fel magát, amelyek vezetői kompetenciáit gazdagítják.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.11.17. (tervezett)

  1. A projekt címe: Dugattyús gázkompresszor alapismeretek, 1 csoporttal, 32 órában, alkalmanként 7 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: Szakmai kompetenciák elsajátítása

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.10.04. (tervezett)

Széchenyi 2020 - Eszközbeszerzés kompresszorgyártás technológiai fejlesztéséhez a Ganzair Kft-nél

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe: Eszközbeszerzés kompresszorgyártás technológiai fejlesztéséhez a Ganzair Kft-nél
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00753
A szerződött támogatás összege: 14 017 724 Ft
A támogatás mértéke: 70%
A Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.08.31.

A FINANSZÍROZÁS A COVID19-VILÁGJÁRVÁNYRA ADOTT UNIÓS VÁLASZ RÉSZEKÉNT TÖRTÉNIK.

A projekt tartalmának bemutatása:
Gázkompresszor üzletágunknak a változó piaci igények magasabb szintű kielégítése érdekében elengedhetetlen az összetett gyártási technológia folyamatos fejlesztése. A beruházás keretében az alábbiakban felsorolt üzemi termelőeszközöket szereznénk be, amelyek nagyban hozzájárulnának ezen célunk eléréséhez: Radiál/Sugárfúró gép (Bernardo RD 1600×50), Hengerítőgép, Szárnyas élhajlítógép, Hegesztő berendezések 2 db (Iweld MIG 380), Összeállító hegesztőasztal, Hidraulikus csapágyprés 50t, Elektromos csőhajlító, Melegvizes nagynyomású mosó (Karcher HDS 6/14 C), Krause Stabilo gurulóállvány.

Széchenyi 2020 - Gyakornoki program a Ganzair Kft-nél

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesült.

Kedvezményezett neve:                                        GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe:                                                      Gyakornoki program a Ganzair Kft-nél
A projekt azonosító száma:                                 GINOP-5.2.4-16-2019-04119
A szerződött támogatás összege:                        11 482 447 FT
A támogatás mértéke:                                            100%
A Projekt fizikai befejezésének dátuma:            2020.05.01.

A projekt tartalmának bemutatása:
A gyakornoki program keretében négy fő fiatal munkavállalót szeretnénk beépíteni a vállalati struktúrába, akikkel hosszú távra tervezünk. A vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, így biztosítanunk kell a megfelelő szakképzett munkaerőt. Fontos, hogy a fiatal gyakornokok mihamarabb gyakorlatot szerezzenek a versenyszférában, a szakképzésben elsajátított szakmai alapismereteket gyakorlatra és tapasztalatokra váltsák.

Széchenyi 2020 - Eszközbeszerzés a Ganzair Kft-nél

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesült.

Kedvezményezett neve:                GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe:                                Eszközbeszerzés a Ganzair Kft-nél
A projekt azonosítószáma:                        GINOP-1.2.1-16-2017-00413
A szerződött támogatás összege:                       42 772 086 Ft
A támogatás mértéke:                                            50%
A Projekt fizikai befejezésének dátuma:                         2020.02.19.

A projekt tartalmának bemutatása:
A pályázat megvalósításával egy léghidraulikus szivattyú távirányítóval 700 bar, 2 db Hegesztő elszívó 2 karos SRF K-15, egy PSZK-S/1V injektoros szemcsefúvó kabin, 2 db WMF-250 forgóasztal, TAG PREP 4 csővég leélező berendezés, Bomar Ergomonic 340.278 DGH fűrészgép, 2db Migatronic PI 350 DC HP V hegesztő, egy Hegesztő félautomata rendszer, Iweld Dynamat CG1-100 kétfejes lángvágó szekátor, 50Kw napelemes rendszer, Fixturlaser NXA Pro készlet, valamint WinDirect vállalatirányítási rendszer beszerzése történt meg. Összességében a projekt hozzájárul a versenyképességünk növekedéséhez, piaci pozíciónk erősítéséhez.

Széchenyi 2020 - Kapacitásnövelés

A Ganzair Kft. a Széchenyi 2020 program keretén belül egy közel 31 millió forint összegű beruházást valósít meg, amely segítségével a gázkompresszor üzletágunkat kívánjuk fejleszteni. A projekt lehetőséget adott arra, hogy kimagasló szolgáltatást tudjunk nyújtani azáltal, hogy a kapacitásnövelésre alkalmas eszközöket és technológiákat szereztünk be. A technológiafejlesztés mellett a tervezői részlegünket is továbbfejlesztettük – hiszen az előrelépéshez és versenyképesebbé váláshoz ez is nélkülözhetetlen volt. Ezért olyan munkaállomásokat hoztunk létre, amelyek alkalmasak a munkavégzéshez szükséges, legújabb szoftverek futtatására. A pályázat segítségével elértük, hogy rövidebb idő alatt tudjuk elkészíteni a kompresszorokat, mindemellett a bevételünk is nő.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, aminek keretében a cég 14,3 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Projektazonosító: GINOP-1.2.1-14-2014-00015
Elnyert támogatás: 14 325 992 Ft