fbpx

HASZNÁLTGÉP BESZÁMÍTÁS

GANZAIR A TELJES MEGOLDÁS

Széchenyi 2020 - Eszközbeszerzés kompresszorgyártás technológiai fejlesztéséhez a Ganzair Kft-nél

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe: Eszközbeszerzés kompresszorgyártás technológiai fejlesztéséhez a Ganzair Kft-nél
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00753
A szerződött támogatás összege: 14 017 724 Ft
A támogatás mértéke: 70%
A Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.08.31.

A FINANSZÍROZÁS A COVID19-VILÁGJÁRVÁNYRA ADOTT UNIÓS VÁLASZ RÉSZEKÉNT TÖRTÉNIK.

A projekt tartalmának bemutatása:
Gázkompresszor üzletágunknak a változó piaci igények magasabb szintű kielégítése érdekében elengedhetetlen az összetett gyártási technológia folyamatos fejlesztése. A beruházás keretében az alábbiakban felsorolt üzemi termelőeszközöket szereznénk be, amelyek nagyban hozzájárulnának ezen célunk eléréséhez: Radiál/Sugárfúró gép (Bernardo RD 1600×50), Hengerítőgép, Szárnyas élhajlítógép, Hegesztő berendezések 2 db (Iweld MIG 380), Összeállító hegesztőasztal, Hidraulikus csapágyprés 50t, Elektromos csőhajlító, Melegvizes nagynyomású mosó (Karcher HDS 6/14 C), Krause Stabilo gurulóállvány.

Széchenyi 2020 - Gyakornoki program a Ganzair Kft-nél

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesült.

Kedvezményezett neve:                                        GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe:                                                      Gyakornoki program a Ganzair Kft-nél
A projekt azonosító száma:                                 GINOP-5.2.4-16-2019-04119
A szerződött támogatás összege:                        11 482 447 FT
A támogatás mértéke:                                            100%
A Projekt fizikai befejezésének dátuma:            2020.05.01.

A projekt tartalmának bemutatása:
A gyakornoki program keretében négy fő fiatal munkavállalót szeretnénk beépíteni a vállalati struktúrába, akikkel hosszú távra tervezünk. A vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, így biztosítanunk kell a megfelelő szakképzett munkaerőt. Fontos, hogy a fiatal gyakornokok mihamarabb gyakorlatot szerezzenek a versenyszférában, a szakképzésben elsajátított szakmai alapismereteket gyakorlatra és tapasztalatokra váltsák.

Széchenyi 2020 - Eszközbeszerzés a Ganzair Kft-nél

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesült.

Kedvezményezett neve:                GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe:                                Eszközbeszerzés a Ganzair Kft-nél
A projekt azonosítószáma:                        GINOP-1.2.1-16-2017-00413
A szerződött támogatás összege:                       42 772 086 Ft
A támogatás mértéke:                                            50%
A Projekt fizikai befejezésének dátuma:                         2020.02.19.

A projekt tartalmának bemutatása:
A pályázat megvalósításával egy léghidraulikus szivattyú távirányítóval 700 bar, 2 db Hegesztő elszívó 2 karos SRF K-15, egy PSZK-S/1V injektoros szemcsefúvó kabin, 2 db WMF-250 forgóasztal, TAG PREP 4 csővég leélező berendezés, Bomar Ergomonic 340.278 DGH fűrészgép, 2db Migatronic PI 350 DC HP V hegesztő, egy Hegesztő félautomata rendszer, Iweld Dynamat CG1-100 kétfejes lángvágó szekátor, 50Kw napelemes rendszer, Fixturlaser NXA Pro készlet, valamint WinDirect vállalatirányítási rendszer beszerzése történt meg. Összességében a projekt hozzájárul a versenyképességünk növekedéséhez, piaci pozíciónk erősítéséhez.

Széchenyi 2020 - Kapacitásnövelés

A Ganzair Kft. a Széchenyi 2020 program keretén belül egy közel 31 millió forint összegű beruházást valósít meg, amely segítségével a gázkompresszor üzletágunkat kívánjuk fejleszteni. A projekt lehetőséget adott arra, hogy kimagasló szolgáltatást tudjunk nyújtani azáltal, hogy a kapacitásnövelésre alkalmas eszközöket és technológiákat szereztünk be. A technológiafejlesztés mellett a tervezői részlegünket is továbbfejlesztettük – hiszen az előrelépéshez és versenyképesebbé váláshoz ez is nélkülözhetetlen volt. Ezért olyan munkaállomásokat hoztunk létre, amelyek alkalmasak a munkavégzéshez szükséges, legújabb szoftverek futtatására. A pályázat segítségével elértük, hogy rövidebb idő alatt tudjuk elkészíteni a kompresszorokat, mindemellett a bevételünk is nő.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, aminek keretében a cég 14,3 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Projektazonosító: GINOP-1.2.1-14-2014-00015
Elnyert támogatás: 14 325 992 Ft