fbpx

HASZNÁLTGÉP BESZÁMÍTÁS

GANZAIR A TELJES MEGOLDÁS

GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02892

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Digitális átállással szervezet- és üzletfejlesztés a Ganzair Kft.-nél

A támogatás összege: 314 300 000 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt fizikai befejezésének tervezett dátuma: 2023.10.23.

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében a telephelyünkön már meglévő üzemcsarnokunk 1376,98 m2-rel való bővítése valósul meg, ebből a tervezett csarnoképület 1060,85 m2 alapterületű daruzott gyártó-és szerelőcsarnokból, emeleti részén 119,01 m2 alapterületű irodából és szociális helyiségekből, illetve 197,12 m2 alapterületű zárt raktárból állna. A kapacitásbővítés technológiai fejlesztéssel is jár, amely révén bővül a termékskála. Például az energiaszektor zöldítésével a fáklyagáz kompresszorok iránti igény növekedése prognosztizálható; tervek között szerepel egyedi tervezésű, nagyméretű gázkompresszorok akár 4 MW teljesítmény határig összeszerelése; járműkompresszorok gyártása 45 KW teljesítményig. További elemei a beruházásnak: eszközbeszerzés 2 db 30t*20,01m híddaru darupályával, ~50 kW teljesítményű napelem rendszer, valamint szervezetfejlesztési tanácsadás a Ganzair Kft. digitális átalakulásával kiegészülve.

Versenyképesség-növelő támogatás

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Külgazdasági és Külügyminisztérium döntése alapján támogatásban részesült.

Kedvezményezett neve: GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Versenyképesség-növelő támogatás

A pályázat azonosítója: VNT2020-1-0322

A szerződött támogatás összege: 287 272 000 Ft

A támogatói feladatok ellátásért felelős lebonyolító szerv: HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A projekt megvalósításának helyszíne: 6400 Kiskunhalas Szénás u. 15/L

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.04.29.

A projekt tartalmának leírása: A projekt keretében valósult meg egy 854 m2 alapterületű acélvázas daruzott csarnok építése székhelyünkön, egyedi tervezésű, nagyméretű gázkompresszorok összeszerelésére. A beruházás másik eleme a gyártási technológiák/know-how megvásárlása- Gáztechnológiai léghűtő egységek gyártástechnológiája és robbanásbiztos diagnosztikai berendezéshez kapcsolódó technológiai eljárások. A projekt harmadik eleme pedig a gyártáshoz szükséges termelési eszközök – 2db 30 tonnás daru – és több üzemi-, műszaki berendezés beszerzése.

GINOP-5.3.17-21-2021-00001 SZ.

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesült.

Kedvezményezett neve: GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: KKV kapacitásbővítő program

A szerződött támogatás összege: 11 135 124 Ft

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.10.24.

A projekt tartalmának bemutatása: A 3 fő létszámbővítés a megfelelő kapacitás elérését, a piaci változások, az ügyfélfókusz erősítését, másfelől az új technológia, a hidrogén technológiában rejlő lehetőségek kiaknázását segíti elő.

Egy fő szervízmérnök, és egy fő szerviz technikus, akik felvételét az egyre inkább proaktív és országos lefedettségű szervíztevékenységünk növekedése indokolta. Egy fő szerelő pedig az üzemi gyártási folyamtokban szerelőként vesz részt.

GINOP Plusz-3.2.-1-21

Kedvezményezett neve: GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt azonosító száma: GINOP Plusz-3.2.-1-21

„A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” című munkaerőpiacú program
A szerződött támogatás összege: 3 706 502 Ft

  1. A projekt címe: Haladok a korral – informatikai ismeretek: word és excel (24 óra), 1 csoporttal, 24 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: A tananyagegység célja, hogy a résztvevő megismerje a Word szövegszerkesztő funkcióit, beállítási lehetőségeit, használatát. Alapvető cél, hogy a résztvevő képes legyen önállóan szöveg szerkesztésére a Word programban.

További cél, hogy a résztvevő megismerje az Excel táblázatkezelő funkcióit, használatát és a függvények, képletek használati lehetőségeit. Alapvető cél, hogy a résztvevő képes legyen az Excel táblázatkezelő és a függvények és képletek gyakorlati alkalmazására.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.05.10

  1. A projekt címe: Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (16 óra), 1 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: Napjainkat a kommunikáció nélkül lehetetlen elképzelni. Akkor is kommunikálunk, amikor zenét hallgatunk a tömegközlekedési eszközön vagy épp egy előadást tartunk a munkahelyünkön. A kommunikáció sokrétűsége és folyamatos változása miatt szükséges, hogy időközönként felelevenítsük ismereteinket és egy csokorba gyűjtve kiegészítsük új tudásokkal. A képzés célja épp emiatt az, hogy a résztvevő, túlnyomórészt kommunikációs gyakorlatokon keresztül olyan szintre jusson el, hogy a mindennapi életben felmerülő kommunikációs helyzetekben magabiztos, felkészült és hiteles legyen. 

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.06.14.

  1. A projekt címe: Konfliktuskezelési gyakorlatok (16 óra), 1 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: A képzés célja, hogy a résztvevő megismerje a konfliktus és konfliktuskezelés alapvető témakörét (fogalma, megnyilvánulási formái, okai), elsajátítson különféle konfliktuskezelő technikákat, amelyek sikeres alkalmazása hozzásegítik az asszertív konfliktuskezeléshez.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.08.12.

  1. A projekt címe: Korszerű gyakorlat az alkalmazkodóképesség javítására: értékteremtés (24 óra), 1 csoporttal, 24 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: A program célja, hogy a hallgató megismerje és alkalmazni tudja azokat a hiánykompetenciákat, melynek segítségével képes lesz az alkalmazkodóképességének a javítására az értékteremtés területén. A képzés tematikája úgy áll össze, hogy az a lehető legjobban illeszkedjen egy-egy cég vagy intézmény mindennapjaihoz, ahol szükségesek az itt elsajátítható kompetenciák, mint az egyéni alapkészségek, a szervezet- és az értékteremtés fejlesztése, valamint az ügyfélfolyamatok kezelése.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.12.16.

  1. A projekt címe: Időgazdálkodás, 1 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: A képzés célja, hogy fejlődjön a résztvevők időkezelése, megismerjenek és kipróbáljanak különböző időgazdálkodással kapcsolatos technikákat, megtanuljanak priorizálni és mindezen ismereteket képesek egyenek bevinni a mindennapi munkavégzésükbe. Távlati cél, hogy a jó időgazdálkodással csökkenjen a résztvevőket érő stressz, legyen könnyebben megteremthető és fenntartható a munka és a magánélet egyensúlya.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.07.05.

  1. A projekt címe: Lean menedzsment, folyamatoptimalizálás, 2 csoporttal, 24 órában, alkalmanként 12 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: A lean filozófia gyakorlati alkalmazása eredendően a termeléshez kötődik, azonban nagyon sok eleme egyszerűsített változatban alkalmazható hétköznapjaink során is. A képzési program célja, hogy a résztvevő megismerkedjen a lean filozófia alapvető módszereivel, amelyeket a képzés során hétköznapi alkalmazási alternatívákba transzferálnak. A képzés alapvető célja, hogy a résztvevő saját élményű tanulását biztosítsa azáltal, hogy nem kész alkalmazási alternatívákat kap, hanem önállóan és csoportban konstruál lean felhasználási lehetőségeket hétköznapi folyamataira. További cél, hogy a résztvevő konkrét módszereket tanuljon (értékáram, 5S, Kaizen, FOMO stb.)

                 A projekt fizikai befejezésének dátuma: 1. csop: 2022.04.08., 2. csop: 2022.09.19.

  1. A projekt címe: Vezetők fejlesztése (24 óra), 1 csoporttal, 24 órában, alkalmanként 12 fő

  részvételével.

A projekt tartalmának bemutatása: Interperszonális kapcsolataink esetében többször előfordulhat, hogy vezetői szerepbe kerülünk. A képzés célja, hogy a résztvevő olyan tudásokkal, képességekkel vértezhesse fel magát, amelyek vezetői kompetenciáit gazdagítják.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2023.01.26.

  1. A projekt címe: Dugattyús gázkompresszor alapismeretek, 1 csoporttal, 32 órában, alkalmanként 7 fő részvételével

A projekt tartalmának bemutatása: Szakmai kompetenciák elsajátítása

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.09.30.

 

A képzési projektek a DFT-Hungária Zrt. szakmai közreműködésével, uniós pályázati forrásból valósultak meg. 

Széchenyi 2020 - Eszközbeszerzés kompresszorgyártás technológiai fejlesztéséhez a Ganzair Kft-nél

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe: Eszközbeszerzés kompresszorgyártás technológiai fejlesztéséhez a Ganzair Kft-nél
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00753
A szerződött támogatás összege: 14 017 724 Ft
A támogatás mértéke: 70%
A Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2021.08.19.

A FINANSZÍROZÁS A COVID19-VILÁGJÁRVÁNYRA ADOTT UNIÓS VÁLASZ RÉSZEKÉNT TÖRTÉNIK.

A projekt tartalmának bemutatása:
Gázkompresszor üzletágunknak a változó piaci igények magasabb szintű kielégítése érdekében elengedhetetlen az összetett gyártási technológia folyamatos fejlesztése. A beruházás keretében az alábbiakban felsorolt üzemi termelőeszközöket szereznénk be, amelyek nagyban hozzájárulnának ezen célunk eléréséhez: Radiál/Sugárfúró gép (Bernardo RD 1600×50), Hengerítőgép, Szárnyas élhajlítógép, Hegesztő berendezések 2 db (Iweld MIG 380), Összeállító hegesztőasztal, Hidraulikus csapágyprés 50t, Elektromos csőhajlító, Melegvizes nagynyomású mosó (Karcher HDS 6/14 C), Krause Stabilo gurulóállvány.

Széchenyi 2020 - Gyakornoki program a Ganzair Kft-nél

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesült.

Kedvezményezett neve:                                        GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe:                                                      Gyakornoki program a Ganzair Kft-nél
A projekt azonosító száma:                                 GINOP-5.2.4-16-2019-04119
A szerződött támogatás összege:                        11 482 447 FT
A támogatás mértéke:                                            100%
A Projekt fizikai befejezésének dátuma:            2020.05.01.

A projekt tartalmának bemutatása:
A gyakornoki program keretében négy fő fiatal munkavállalót szeretnénk beépíteni a vállalati struktúrába, akikkel hosszú távra tervezünk. A vállalkozásunk folyamatosan fejlődik, így biztosítanunk kell a megfelelő szakképzett munkaerőt. Fontos, hogy a fiatal gyakornokok mihamarabb gyakorlatot szerezzenek a versenyszférában, a szakképzésben elsajátított szakmai alapismereteket gyakorlatra és tapasztalatokra váltsák.

Széchenyi 2020 - Eszközbeszerzés a Ganzair Kft-nél

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesült.

Kedvezményezett neve:                GANZAIR Kompresszortechnika Korlátolt Felelősségű Társaság
A Projekt címe:                                Eszközbeszerzés a Ganzair Kft-nél
A projekt azonosítószáma:                        GINOP-1.2.1-16-2017-00413
A szerződött támogatás összege:                       42 772 086 Ft
A támogatás mértéke:                                            50%
A Projekt fizikai befejezésének dátuma:                         2020.02.19.

A projekt tartalmának bemutatása:
A pályázat megvalósításával egy léghidraulikus szivattyú távirányítóval 700 bar, 2 db Hegesztő elszívó 2 karos SRF K-15, egy PSZK-S/1V injektoros szemcsefúvó kabin, 2 db WMF-250 forgóasztal, TAG PREP 4 csővég leélező berendezés, Bomar Ergomonic 340.278 DGH fűrészgép, 2db Migatronic PI 350 DC HP V hegesztő, egy Hegesztő félautomata rendszer, Iweld Dynamat CG1-100 kétfejes lángvágó szekátor, 50Kw napelemes rendszer, Fixturlaser NXA Pro készlet, valamint WinDirect vállalatirányítási rendszer beszerzése történt meg. Összességében a projekt hozzájárul a versenyképességünk növekedéséhez, piaci pozíciónk erősítéséhez.

Széchenyi 2020 - Kapacitásnövelés

A Ganzair Kft. a Széchenyi 2020 program keretén belül egy közel 31 millió forint összegű beruházást valósít meg, amely segítségével a gázkompresszor üzletágunkat kívánjuk fejleszteni. A projekt lehetőséget adott arra, hogy kimagasló szolgáltatást tudjunk nyújtani azáltal, hogy a kapacitásnövelésre alkalmas eszközöket és technológiákat szereztünk be. A technológiafejlesztés mellett a tervezői részlegünket is továbbfejlesztettük – hiszen az előrelépéshez és versenyképesebbé váláshoz ez is nélkülözhetetlen volt. Ezért olyan munkaállomásokat hoztunk létre, amelyek alkalmasak a munkavégzéshez szükséges, legújabb szoftverek futtatására. A pályázat segítségével elértük, hogy rövidebb idő alatt tudjuk elkészíteni a kompresszorokat, mindemellett a bevételünk is nő.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, aminek keretében a cég 14,3 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Projektazonosító: GINOP-1.2.1-14-2014-00015
Elnyert támogatás: 14 325 992 Ft