fbpx

SZERVIZ

Saját márkás és márkafüggetlen szakszerviz, magas fokú szakértelemmel végzett karbantartás, javítás, felújítás, teljes körű garanciával.

KERESSEN MINKET AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN!

Amit kínálunk:

A Ganzair Kompresszortechnika Kft. 1990-es megalakulásával egy időben indította el az általa gyártott, forgalmazott sűrített levegő előállító berendezésekhez a szervizszolgáltatást, alkatrész eladást. Az idők folyamán ez kiegészült a konkurens gyártók kompresszorainak javításával, szervizelésével, illetve a Ganzair Kft. folyamatosan bővülő termékpalettájába bekerült speciális berendezésekkel, mint a boosterek, gázkompresszorok, CNG kompresszorok, turbó-kompresszorok így mára az egyik legnagyobb márkafüggetlen szervizszolgáltatást tudja nyújtani ügyfeleinek Magyarország területén és külföldön egyaránt.

Szervizünk az év 365 napján, napi 24 órában áll az ügyfelek rendelkezésére több, mint 30 fős jól kiképzett, több évtizedes tapasztalattal rendelkező technikusaival, szervizmérnökeivel. Többféle karbantartási szerződés-konstrukcióval állunk ügyfeleink

rendelkezésére. Lehetőség van személyre szabott átalánydíjas szerződésre, keretszerződésre, eseti karbantartási szerződésre, de eseti javításokat, karbantartásokat is vállalunk.

A szervizszolgáltatáson kívül az ügyfelek rendelkezésére állunk mérnöki tanácsadással, léghálózat audittal, helyszíni felméréssel, ultrahangos szivárgásvizsgálattal. Szervizmérnökeink rendelkeznek a hűtveszárítók szereléséhez, regisztrálásához, kötelező éves felülvizsgálatához szükséges képesítésekkel.

Telephelyünkön vállaljuk kompresszorok, szárítók, nyomásfokozók teljes körű felújítását.

Az általunk gyártott, forgalmazott termékekhez a szükséges alkatrészek 70 %-át raktárról tudjuk szállítani, de szinte minden gyártó termékeihez tudunk biztosítani alkatrészt rövid határidővel.

A Ganzair hivatalos szervízképviselete többek között az alábbi cégeknek:

Ismertebb partnereink, akik már évtizedek óta igénybe veszik szakembereink munkáját:

A legismertebb kompresszor márkák, amelyeket szervizelünk: