fbpx

JÁRMŰKOMPRESSZOR DIVÍZIÓ

GANZAIR A TELJES MEGOLDÁS

Járműkompresszor divízió

A Ganzair Kompresszortechnika Kft. a nagy múltú Ganz-MÁVAG gyárak tradícióinak egyik folytatójaként alapított magántulajdonú társaság Kiskunhalason. A Ganzair Kft. közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a járműves, forgólapátos kompresszorok fejlesztése és gyártása területén. Járműkompresszoraink nagy számban üzemelnek kötöttpályás közlekedési eszközökön, trolibuszokon, mozdonyokon, bányamozdonyokon, motorvonatokon, metrószerelvényeken, Magyarországon és Európa számos országában. Az alacsony zaj és rezgésszint, valamint a magas élettartam miatt sok neves gyártó és járműfelújító cég választja egyedi fejlesztésű termékeinket. A Ganzair gyártmányú rotációs kompresszorok biztosítják a légrendszer sűrített levegővel történő ellátását számos a magyar utazó közönség által is jól ismert járművön. Amikor egy csendes és modern Stadler motorvonaton, vagy egy jól bevált Ikarus, Ganz-Solaris (BKV), vagy Mercedes, ARC-Skoda gyártmányú trolibuszon utazunk (Szeged), a biztonságunkról és a kényelmünkről ezek a csendes és megbízható berendezések gondoskodnak.

Termékeink, mindig a megrendelői igények, az adott jármű adta lehetőségek, környezeti viszonyok maximális figyelembevétele mellett kerülnek kifejlesztésre és gyártásra. Cégünk az egyeditől, az évi akár több száz darabos szériagyártásig is képes teljesíteni a megrendeléseket.

A Ganzair Kft. nem csak egy terméket ajánl, de szakértői műszaki támogatást is. Magasan képzett mérnökök segítik az ügyfeleket, hogy megtalálják az optimális megoldást a kulcsrakész fedélzeti kompresszor-rendszerek tekintetében.

 • Vasúti fékkompresszorok
 • Közúti fékkompresszorok
 • Kiegészítő kompresszorok
 • Szárítók és szűrők

Tekintse meg termékeinket!

Kérdezzen munkatársunktól

  Ha bármilyen egyéb kérdése van, munkatársaink állnak szíves rendelkezésére! Bizalmát köszönjük!  Kiskunhalas kompresszor gyár

  H-6400 Kiskunhalas, Szénás utca 15/L.

  Cím:
  H-6401 Kiskunhalas Pf.: 158.

  Telefonszám:

  (+36) 77 423 448

  Budapest reprezentatív iroda

  H-1037 Budapest, Montevideo utca 3/B
  Telefon: + 36 1 398-7655

  Kövessen minket

  AJÁNLATKÉRÉS

   TOVÁBBI INFORMÁCIÓT KÉREK!

   a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező