fbpx

JÁRMŰKOMPRESSZOR DIVÍZIÓ

GANZAIR A TELJES MEGOLDÁS

Járműkompresszor divízió

A Ganzair Kompresszortechnika Kft. a nagy múltú Ganz-MÁVAG gyárak tradícióinak egyik folytatójaként alapított magántulajdonú társaság Kiskunhalason. A Ganzair Kft. közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a járműves, forgólapátos kompresszorok fejlesztése és gyártása területén. Járműkompresszoraink nagy számban üzemelnek kötöttpályás közlekedési eszközökön, trolibuszokon, mozdonyokon, bányamozdonyokon, motorvonatokon, metrószerelvényeken, Magyarországon és Európa számos országában. Az alacsony zaj és rezgésszint, valamint a magas élettartam miatt sok neves gyártó és járműfelújító cég választja egyedi fejlesztésű termékeinket. A Ganzair gyártmányú rotációs kompresszorok biztosítják a légrendszer sűrített levegővel történő ellátását számos a magyar utazó közönség által is jól ismert járművön. Amikor egy csendes és modern Stadler motorvonaton, vagy egy jól bevált Ikarus, Ganz-Solaris (BKV), vagy Mercedes, ARC-Skoda gyártmányú trolibuszon utazunk (Szeged), a biztonságunkról és a kényelmünkről ezek a csendes és megbízható berendezések gondoskodnak.

Termékeink, mindig a megrendelői igények, az adott jármű adta lehetőségek, környezeti viszonyok maximális figyelembevétele mellett kerülnek kifejlesztésre és gyártásra. Cégünk az egyeditől, az évi akár több száz darabos szériagyártásig is képes teljesíteni a megrendeléseket.

A Ganzair Kft. nem csak egy terméket ajánl, de szakértői műszaki támogatást is. Magasan képzett mérnökök segítik az ügyfeleket, hogy megtalálják az optimális megoldást a kulcsrakész fedélzeti kompresszor-rendszerek tekintetében.

  • Vasúti fékkompresszorok
  • Közúti fékkompresszorok
  • Kiegészítő kompresszorok
  • Szárítók és szűrők

Tekintse meg termékeinket!

AJÁNLATKÉRÉS

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT KÉREK!

a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező