/ közzétette /   Hírek / 0 hozzászólások

Új csarnok – Folyamatos fejlődés

Elkészült az új 1100 m2-es modern csarnok a Ganzair területén. Az új épületben összeszerelő daru fogja segíteni a kollégák munkáját, ami nagy előrelépést jelent.

Cégünk a Ganz gyárak hagyományait folyamatos műszaki innovációkkal továbbfejlesztve, három évtizede tervez, gyárt, javít és teljeskörűen felújít. Ennek a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk és egy új kompresszorösszeszerelő daruzott csarnokot építettünk. Ezzel növeljük vállalatunk kapacitását és gyorsítjuk a gyártási munkálatokat.

Az új csarnokba tervezünk új gyártási technológiákat bevezetni és növelni szeretnénk a termékskálánkat is. Terveink között szerepel egyedi tervezésű, nagyméretű gázkompresszorok összeszerelése, az európai és Európán kívüli piacok részére akár 4 MW teljesítmény határig. Járműkompresszorok gyártása 45 KW teljesítményig. Turbókompresszorok összeszerelése 1 MW teljesítményig és ipari kompresszorok összeállítása 400 KW teljesítmény határig.

A beruházás másik eleme a gyártáshoz kapcsolódó innovatív technológiák (know how) beszerzése, valamint a fejlesztést kiegészíti majd a műszaki és üzemi berendezések megvásárlása.

MEGOSZTÁS