/ közzétette /   Hírek / 0 hozzászólások

Július végén került sor az ünnepélyes projektzárásra Szerencsen

A napokban zárult az „Észak-magyarországi régió településein élő lakosság egészséges ivóvízzel való ellátásának biztosítása” elnevezésű projekt. A hazai és az Európai Uniós pályázati, pénzügyi források felhasználásával megvalósult beruházás eredményeként Borsod-Abaúj-Zemplén megye 78 településének több mint 90 000 lakosa számára biztosított a megfelelő, élvezhető minőségű és egészséges ivóvíz.

A szükséges áramfejlesztőkre a Ganzair Kompresszortechnika Kft. tett javaslatot, szállította le és üzemelte be. A 60 kVA-es mobil, utánfutóra szerelt áramfejlesztő könnyen mozgatható a különböző felhasználási helyek között, hasonlóan a 100 kVA-es 1 emelési ponttal ellátott aggregátorhoz, amely elsősorban vészhelyzetekben kínál gyors megoldást.

Július végén került sor az ünnepélyes projektzárásra Szerencsen. A képen Steiner Attila körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár, Dr. Koncz Zsófia a térség országgyűlési képviselője és az áramfejlesztő berendezéseket üzemeltető szakemberek láthatóak.

MEGOSZTÁS