/ közzétette /   Hírek / 0 hozzászólások

A Generali SME EnterPrize pályázat nyertese lett cégünk Munkavállalói Jóllét kategóriában

A Generali harmadik alkalommal hirdette meg kis- és középvállalkozások számára a fenntarthatósági pályázatát, amely nagyszerű lehetőséget biztosít a fejlődésre, legyen szó környezetvédelemről, munkavállalói jóllétről, vagy éppen a mikrokörnyezet iránti felelősségvállalásról.

A Ganzair Kft. a három kategória közül a munkavállalói jóllétet célozta meg, bízva abban, hogy a biztosítótársaság látni fogja a munkatársaink igényét egy összetartó, hatékonyan működő csapatra, ahol a mentális és fizikai egészség fenntartása egyaránt szem előtt tartott tényező. A közösségépítés jelenleg különösen fontos számunkra, hiszen cégünk és ezáltal munkatársaink létszáma folyamatosan bővül. Közösségi terek felújításával, csapatépítő programokkal, illetve tréningekkel, sportrendezvényekbe való bekapcsolódással szeretnénk támogatni dolgozóink mindennapjait, ügyelve közben a fenntarthatósági célok megvalósítására is.

Köszönjük a Generali-nak a vállalkozás- és munkavállalói jóllétünk fejlesztésének lehetőségét, illetve a bizalmat! Az ’Erő a levegőben’ programunk augusztus végétől veszi kezdetét.

MEGOSZTÁS