Ingersoll Rand turbókompresszorok

A GANZAIR Kft. az első cégek között volt Magyarországon, amelyek bevezették a korszerű csavarkompresszorokat. Ma már több mint 2000 ilyen gépünk üzemel itthon és a környező országokban. A csavarkompresszorok kiérdemelték a jó hírüket, megjelenésükkor forradalmasították a kompresszortechnikát, és mára szinte kizárólagos megoldássá váltak. A GANZAIR azonban gyártóktól független megoldásszállítóként, a műszaki fejlődést szorosan követve az utóbbi években más, jobb jellemzőkkel bíró géptípusokat is felvett a kínálatába. Ezek közé tartoznak a rotációs kompresszorok, amelyek a csavarkompresszorokénál sokkal egyszerűbb szerkezetűek, kompaktabbak, élettartamuk hosszabb, karbantartási költségük kisebb, csendesebbek.

A nagyobb levegőigény teljesítésére a társaság most a legkorszerűbb tervezési elvek szerint épített teljesen olajmentes, egy- vagy többfokozatú Ingersoll Rand (korábban Cameron, Cooper) turbókompresszorokat is felvett a kínálatába. A fejlett országokban a nagyfelhasználók – az üveg és az autógyárak – már meggyőződtek a turbótechnika előnyeiről, és lecserélik a csavarkompresszoraikat, mert a turbókompresszorok az energiafelhasználás, a karbantartási igény, az üzembiztosság és az élettartam tekintetében messze jobbak.

Termékoldalunkat hamarosan tovább frissítjük. Konkrét igényét az alábbi üzenetküldő felületen akár emailben is jelezheti munkatársainknak!

További információk

 

Kérdezzen munkatársunktól

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Megjegyzés: Fenti e-mail címre a rendszer automatikusan másolatot küld.
Kérjük várjon...