/ közzétette /   Hírek / 0 hozzászólások

Oktatás az elektrolizáló működtetése céljából

Oktatás az elektrolizáló működtetése céljából

 

Sikeres üzemi tesztek után Magyarország első zöldhidrogénüzemében a hidrogént előállító berendezésről tartott szakmai képzést a gyártó, az amerikai Plug Power szakembere a hidrogéntermelő és -tároló rendszer elemeit integráló, kivitelező cég, a Ganzair mérnökeinek közreműködésével.

 

Minden szempontból mérföldkő a május 22-e és 24-e között megvalósuló képzés. Az első zöld hidrogénüzem, valamint az elmúlt évek közös termékfejlesztési, kivitelezési munkájának zárása a képzés, amelynek elméleti óráira Miskolcon került sor. A harmadik napon a Bükkábrányi Energiapark területén az üzemeltetésben résztvevők a hibaelhárításról, a megelőző karbantartásról kaptak elsőként és első kézből tájékoztatást a megvalósítást, a beüzemelést végző Plug Power és Ganzair szakembereitől.

 

A Plug Power a PEM elektrolizáló és a hidrogén üzemanyagcella rendszerek kulcsrakész megoldásainak vezető gyártójaként a hidrogéngazdaság kiépítésében úttörő munkát végez. A cég az elektrolizáló berendezéseken túl – minden gyártót felülmúlva – több, mint 69 000 üzemanyagcellát és több mint 250 töltőállomást szállított és telepített világszerte.

 

MEGOSZTÁS