/ közzétette /   Hírek / 0 hozzászólások

A Ganzair egyike a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

Cégünk a Dun & Bradstreet AAA Tanúsítványát kapta meg, mely azt tanúsítja, hogy a cégünkkel történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. A Dun & Bradstreet több évtizede minősíti a cégeket azok megbízhatósága alapján. Az A, AA, AAA jelzések a cégek stabilitását határozzák meg, melyek közül a tripla A a legkiválóbb minősítés. Magyarországon a vállalatok 9,82%-a rendelkezik ezen tanúsítványok valamelyikével.

A lista Magyarországon többek között az Igazságügyi Minisztérium, a Cégbíróság és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adatai alapján készül el minden évben. A fizetési figyelem mellett a végrehajtási adatok és a sajtóhírek is befolyásolják a minősítés eredményét. Fontos kiemelni, hogy a cégeknek nemcsak a jelenlegi pénzügyi helyzetét vizsgálják, hanem – a jövőbe is tekintve – a várható eredményeket figyelembe véve bírálnak.

A Ganzair Kompresszortechnika 2013 óta tartozik azon elit cégek közé, akik Dun & Bradstreet Tanúsítvánnyal rendelkeznek. Tavaly óta már tripla A kategóriával büszkélkedhetünk, amivel a cégek rendkívül kis százaléka rendelkezik Magyarországon. Érdemes tudni, hogy a minősítést birtokló vállalatokkal biztonságosan lehet üzletet kötni.

MEGOSZTÁS