fbpx

GÁZKOMPRESSZOROK

ERŐ A LEVEGŐBEN

Gázkompresszor

Több évtizedes tapasztalat a gáz- és olajipari gázkompresszorok fejlesztésében és gyártásában. Cégünk speciális gáznyomás fokozó berendezések gyártója a Kelet-Közép Európai és Közel Keleti régióban valamint a FÁK országokban.

Folyamatosan keressük a lehetőségeket világszerte, hogy egyedi termékeink eljuthassanak az olaj- és gázipar számos területére. Gázkompresszoraink gyártásánál mindig is a legfőbb szempont az egyedi piaci igényekhez történő igazodás, projekt specifikus tervezés és gyártás, tehát megoldást kínálni elsősorban termék helyett, versenyképes áron. Meglehetősen széles teljesítmény tartományú (4kW – 5MW) berendezések gyártásához és telepítéséhez rendelkezünk a megfelelő gyártói kapacitással.

Az amerikai GE Oil&Gas (korábbi néven Cameron) cég által gyártott gázkompresszorok hivatalos képviselete mellett számos, más gáz- és olajipari felhasználáshoz illeszkedő dugattyú, csavar- illetve forgólapátos kivitelű megoldásokat kínálunk különféle gázok komprimálásához.

Főbb alkalmazásaink között említhetők a mobil és telepített kivitelű gáznyomásfokozó kompresszoraink, kútfej kompresszoraink, kútindító egységeink, tréleres vagy konténeres kivitelű evakuációs kompresszoraink, illetve töltőállomási CNG kompresszoraink. Cégünk kezdetben tréler felépítésű mobil távvezeték földgáz átfejtő kompresszor egységeket gyártott a szlovák és a cseh transzfer gáz cégek részére. Gázkompresszorok gyártásában, telepítésében és karbantartásában már számos olajipari referenciával rendelkezünk.

Az elmúlt néhány évben bővült a gázkompresszor értékesítéseink főként a keleti régióban úgy, mint Szerbia és Oroszország, ahova több földgáz nyomásfokozó kompresszoregység került leszállításra. Termékeinkhez szervesen hozzátartozik a műszaki szaktanács adás, szakszerviz, illetve az alkatrész ellátás és utógondozás is.

KOMPRESSZOR EGYSÉG ALAPKIVITELBEN

A kompresszor alapkeretre szerelt önálló rendszert alkot, külön vontató nélkül is üzemeltethető. Ebben az esetben az egység egy alacsony padlózatú nehézpótkocsis vontatóval szállítható. Emelőfülek biztosítják a gép felemelését a pótkocsira, illetve az üzemeltetési helyre történő lehelyezését. A berendezés egy alapszintű, a teljes működtetést biztosító kezelőpanellel ellátott, amely rendelkezik a biztonságos üzemeltetéshez szükséges összes funkcióval.

TELJES FELSZERELTSÉGŰ, PÓTKOCSIRA ÉPÍTETT VÁLTOZAT

Ebben a változatban a kompresszor egység egy szabványos méretű konténerbe van szerelve. A kompresszort a zárható ajtók, oldallapok védik. A konténer korlátozás nélkül normál közúton szállítható. Útvonal engedély nem szükséges, hiszen a konténer az Európai utaknak megfelelő szabványos méretű és súlyú.

TELJES FELSZERELTSÉGŰ, KONTÉNERBE SZERELT VÁLTOZAT

Ebben a változatban a kompresszor egység egy szabványos méretű konténerbe van szerelve. A kompresszort a zárható ajtók, oldallapok védik. A konténer korlátozás nélkül normál közúton szállítható. Útvonal engedély nem szükséges, hiszen a konténer az Európai utaknak megfelelő szabványos méretű és súlyú. A teljes felszereltségű egység folyadékleválasztókkal, kilépő áramlásmérővel, vezérlő és adatgyűjtő rendszerrel ellátott, amely robbanásveszélyes környezetben üzemeltethető.

AJÁNLATKÉRÉS

    TOVÁBBI INFORMÁCIÓT KÉREK!

    a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező